Millennials masterclass

Medlemsportalen for gründerkvinner

Millennials er unge kvinner og menn som er godt integrert med nymotens måte å drive business på. Som f.eks over sosiale medier! Er du gründer og trenger motivasjon, hjelp og råd til å rocke businessen din hjemmefra? Da er Millennials Masterclass for deg. 
Her skapes det et fellesskap for unge businesseiere som vil rocke sosiale medier, pleie mindset, samt styrke ferdigheter og gjøre rom for mer utvikling.  

Det er 8 moduler i Millennials Masterclass. Alle modulene inneholder filmer og andre hjelpemidler du kan bruke i din business. 
Hver måned kommer det ny og motiverende informasjon i medlemsportalen, nye filmer, nye episoder, og nye arbeidsark

Det er høyt fokus på utvikling, både innenfor hvordan bruke sosiale medier til din business, men også personlig. Derfor har vi live webinarer, og workshops som man kan melde seg på. Du skal ikke føle deg alene, selv om du jobber for deg selv på hjemmekontoret ditt.

Og det beste av alt! Det er helt risikofritt den første måneden i Millennials Masterclass! Jeg sørger for at du ikke betaler et rødt øre for noe du kanskje ikke er fornøyd med. Derfor har jeg 0,- i 30 dager. Deretter koster det 199,- kr å være medlem i Millennials Masterclass

Medlemsskapet ditt fornyer seg automatisk etter 30 dager. Du kan når som helst avbryte det. Kontakt info@alicehamran.no

Millennial Founder

... Med 10 års erfaring som terapeut & leder innen Hudpleie & Spa bransjen, global businesseier & webdesigner. 

Bli med du også!

... Helt gratis den 1. måneden

... Sosiale medie hjelp

... Inkluderer 1:1 hjelp online

... Workshop's & Live sending

... I tillegg til gratis bilder du kan bruke i din markedsføring

Puzzlefeed og gode instagram tips