Om

"Min visjon er å inspirere kvinner til å nå sine mål i entreprenørskapsverdenen, med letthet og mindre stress, og å skape et balansert liv med mer egenomsorg, mer frihet og mer penger!"

Alice Hamran - Empowering Women

10 raske fakta om Alice


1. 31 år

2. Vært selvstendig i 13 år

3. Mamma & gravid

4. Samboer 

5. Har over 30 søskenbarn

6. Synger i koret "Euphoria"

7. Introvert (en sosial introvert)

8. Kommer fra Sandnes (Rogaland)

9. Driver 2 medlemskap & 1 nettbutikk

10. Går utdannelse "Videomarkedsføring i Sosiale medier" 22/23

OM ALICE HAMRAN


EN MULTIKREATIV GRÜNDER


Jeg er 31 år og en multikreativ mammagründer, med mange fantastiske arbeidsoppgaver som markedsfører, podcaster, youtuber, instagrammer, selvlært fotograf og en bedrifts coach. I tillegg til alt dette er jeg mest av alt en super nysgjerrig og krativ mastermind samtalepartner!


Kjenner du deg igjen i at du ikke bare er èn ting? Kan du noen gang kjenne på å være overveldet av alt du må gjøre? Har du noen gang vært skikkelig stuck i bedriften din? Hatt litt voksesmerter? Da bør du lese videre..


Min gründer-reise startet alt da jeg var 18 år. Jeg var inspirert av min store familie, hvor flesteparten av tanter, onkler og mamma jobbet som selvstendige og er i en stor grad en håndverksfamilie. Det var like normalt for meg å gå inn i gründerverdenen, som selvstendig næringsdrivende, som det er for en annen å gå inn i en fast jobb. 


Lite visste jeg hvor vanskelig det kunne være å omfavne gründertilværelsen, og skape en jobb man ville trives med 100%. Selv med stor familie, savnet jeg kompetansen og støtten i et fellesskap. Når jeg følte meg alene, litt lost og da jeg  prokrastinerte, hadde jeg egentlig ingen jeg kunne snakke med som ville forstå meg. 

I de første årene som gründer, måtte jeg i stor grad finne ut av det meste selv. Jeg lyktes, og jeg feilet. Allerede som 23-åring møtte jeg veggen, og som 25 åring ble jeg gravid og alene på samme tid. Men jeg visste at jeg hadde mer i meg som jeg kunne bidra med i den store verdenen. 

Det var ikke før i 2018 jeg forstod at jeg måtte skape dette fellesskapet og verktøyet jeg selv savnet da jeg startet opp. 


Det var slik Millennials Masterclass ble til. Og etter det har bedriften Alice Hamran - Empowering Women utvidet seg med coaching, foto & film, podcast og nå høsten 2022 - en egen nettbutikk med geniale business verktøy, self-care produkter og produkter som styrker mindsettet. En perfekt kombinasjon til gründertilværelsen. 


Kjenner du at du trenger et sted du kan idémyldre, løse utfordringer, og få veiledning til hvordan skape mer vekst i bedriften din? Da er Millennials Masterclass fellesskapet og portalen for deg. 

Verdiene våre Ease

E

Embrace Creativity

A

Always Developing New Skills

S

Success With Community

E

Entering A Balanced Life