Om meg

10 års erfaring


Hei! Jeg heter Alice Hamran, er 28 år og kommer fra Sandnes.
Alenemamma til en liten to-åring og anser meg selv som en kreativ, positiv, målrettet og genuin person!

Jeg har alltid visst at jeg ønsket å jobbe for mine mål og drømmer, og startet som selvstendig næringsdrivende i helsebransjen da jeg var 18 år.

Jeg har på min tid som selvstendig utviklet spa konsept og ledere. Samt hatt en del webdesign jobber og veiledet andre gründere innen salg og markedsføring.

Nå er min visjon å hjelpe kvinner lykkes i sin online business! 
Medlemsportalen Millennials Masterclass er derfor helt unik, medfokus på å mastermind'e med likesinnede, samt coache hele fellesskapet nå målene sine hver eneste måned. 

Jeg elsker å se andre gründere vokse, og jeg elsker resultater. Alle resultater telles, både personlig utvikling, og inntektsmessig! Min story


Jeg har drevet som selvstendig fra jeg var 18 år. Jeg startet som utdannet Hud & SPA Terapeut, leide behandlingsrom og kastet meg ut i den store spa bransjen med egen spa salong, behandlingsrom til utleie og skjønte etterhvert at om jeg skulle leve av dette, måtte jeg jobbe beinhardt dag ut og dag inn - og risikere å la det gå utover helsen. 

Jeg ønsket ikke det ansvaret ved å ansette noen, og etter en nedgangsperiode i byen, ble det altfor tøft å drive. Prisene gikk opp og terapeuter sa opp behandlingsrom. Jeg skjønte at dette  ville gå en vei. 

Ved siden av Spa-et var jeg også daglig leder i et AS som solgte apparaturer til andre spa-salonger. 

Innerst inne visste jeg at jeg kunne jobbe smartere, og være mer fleksibel. Jeg visste hele tiden at jeg kunne kreere noe som ville være økonomisk smart og gunstig. Men hva? 

Min vei fortsatte i et globalt helsefirma i network marketing bransjen. Jeg elsket denne måten å jobbe på. Med folk jeg digget og 100% hjemmefra. Jeg kunne reise og gjøre business på samme tid. Salg, markedsføring og lederskap ble fort hverdagen min, og jeg bygget ikke bare business i Norge, men også skandinavia og i Uganda, India, og flere andre spennende land. 
Dog jeg kjente at jeg manglet noe. Jeg manglet det å kunne være kreativ. Det å skape noe sitt eget.

Èn gang gründer, alltid gründer. 

56536199_190064435210107_2267764632326242304_n
Millennials Masterclass (9 of 69)
Millennials Masterclass (32 of 69)

Hvorfor Online?


Jeg hadde allerede smakt på dette rundt det å drive en business Online. Jeg hadde alt undervist en haug med jenter hvordan selge på nett, og hvordan markedsføre seg på sosiale medier. 


Jeg hadde lenge snust på det å lage en medlemsportal, men jeg visste ikke hva jeg skulle levere i den. 

Helt til min pappa sa til meg; 
"At du ikke hjelper andre firmaer med å lage hjemmesider, du som er så god teknisk!" 

Jeg lærte meg alle skillsa man trenger for å lage onlinekurs og medlemsportaler. Jeg tok et år med businesscoaching og satte meg inn i systemer og strategier. 

Og nå hjelper jeg gründere til å lage kurs, medlemsportaler og hvordan markedsføre seg på sosiale medier med systemer og strategier som funker. Jeg har gått veien, jeg har feilet og vunnet. 

Ønsker du hjelp med hvordan brande deg på sosiale medier, hvordan konvertere følgere til kunder, samt veiledning ifht selvutvikling og businesscoaching - da er Millennial Masterclass absolutt for deg. I denne medlemsportalen får du månedlige oppdateringer på hvordan naile sosiale medier. 
Du får også 10 dagers prøvetid, og deretter koster det kun 497,- i måneden.