#DittOnlineImperie

#DittOnlineImperie

#DittOnlineImperie er kurset som viser deg hvordan du bygger en kursvirksomhet online. 

På 5 måneder lærer du steg for steg via videoer og coaching sessions hvordan skape et kurs, hvordan sette opp kurset på eget domene via wordpress & optimizepress, og du lærer hvordan markedsføre ditt brand på sosiale medier, hvordan markedsføre kurset, hvordan konvertere følgere til handlekraftige kunder. 

Jeg viser deg Empowering Women struktur & salgsstrategien, og du vil være helt sikker på hvordan du skal klare å selge kurset, før det i det hele tatt er ferdig! 


#DittOnlineImperie inneholder 5 moduler, og hver uke får du tildelt en sjekkliste - slik at du holder styr på alle dine to do's og arbeidsoppgaver. 

Les mer nedenfor - og se hva modulene inneholder. Det er mulig #DittOnlineImperie er for deg! 

Hvem er kurset for?

#DittOnlineImperie er for kvinner som ønsker å bli online entreprenører.

Du har et brennende ønske om å styre tiden din slik du selv vil, du har lyst til å sette opp en online business som går av seg selv og har lyst å skape en inntekt som er gjentakende.

Du er kreativ, liker å hjelpe andre mennesker, har en spennende hobby eller sitter på kunnskap rundt noe du gjerne vil lære bort.

Det er mulig du allerede er gründer, og søker etter en veileder som kan hjelpe deg sette din business online.
Uansett trenger du veiledning til det tekniske, til å skape struktur og finne ut hvordan du kan konvertere følgere på sosiale medier til kunder som betaler det de må for å få din hjelp.

Kjenner du deg igjen i noe her? Da er #DittOnlineImperie absolutt for deg. 

Hva får du i #DittOnlineImperie? 

Modul 1 // FUNDAMENTET

I modul 1 har vi fokus på å skape fundamentet i ditt onlinekurs.  
- Hvordan skal kurset ditt se ut & hvordan skal det deles inn og opp.

- Vi ser på mål, drømmer og ikke minst får du kunnskaper om Empowering Women Struktur og salgsstrategi - slik at du blir trygg på at kurset selges når det lanseres.

- I modul 1 har vi fellestreninger med Empowering Women masterclass hver torsdag.

- Vi har fokus på listebygging og gratismateriell - slik at du er forberedt til lansering!

- Du lærer også hvordan du får 1000 potensielle kunder på email-listene dine i løpet av 14 dager!

Modul 2 // MATERIELLSKAPING

Første uken har vi fokus på materiellskaping.

- Hvordan lager du materiell som selger, hvilke verktøy skal du bruke? 

- Uke 2 + 3 går til coaching sessions og kurslaging - slik at du får personlig oppfølging av meg og hjelp til det du kanskje syntes er vanskelig, eller behøver veiledning på.  

- I uke 4  har vi full fokus på hvordan du skal lage kurset ditt på eget domene via wordpress & optimizepress. Dette er en intens læreuke med step by step videoer og en heftig teknisk avslutning på modul 2. Men fortvil ikke - videoene er enkle og selv den minst tekniske damen vil kunne sette seg inn i det!

- Du lærer også hvordan du lager landesider som selger, og hvordan du skal formulere deg for å treffe drømmekundene dine. 

Modul 3 // KURSPORTAL OG COACHING

- I uke 1 modul 3 har vi fokus på design, og for at du skal få opp en kursportal med ønsket design, sørger vi for en coaching session.

- Uke 2 fokuserer vi på å legge inn kursmateriellet du har skapt i kursportalen. Vi fortsetter med 1:1 coaching timer. 

- Uke 3 har vi livesending og team coaching session på Torsdagen.- Uke 4 fortsetter vi med det samme vi har gjort både uke 1, 2 og 3. 

Dette er en modul hvor ting faller på plass og vi begynner å forme kurset ditt online. 

Modul 4 // LANSERING


- I uke 1 fokuserer vi på å lage selve lanseringsplanen klar, og med dette sørger vi for å skape materiell til email-listene som ble skapt i modul 1.

- Vi skal følge Empowering Women Salgsstrategien, fordi den faktisk funker! Lanseringen er på minimum 3 uker. Her presser vi også inn en coaching/oppfølgingstime!

- I Uke 2 fokuserer vi på branding, på hvordan du skal håndtere dine sosiale medier og hvordan du skal skape en rød tråd, og bygge et godt rennomé hos dine følgere.

- Vi setter opp en sosiale medier timeline - slik at du vet hva som skal postes, og hvor det skal postes i lanseringsperioden.

- Vi kjører LIVE sending på Torsdagen. 

- I uke 3 handler det om hvordan invitere til webinar, hvordan utføre et webinar, hvordan selge fra webinar, og opptak av webinar med invitasjon til oppfølging via tlf som også er en utrolig givende måte å komme i kontakt med drømmekunden på. 

- I løpet av uke 4 modul 4 er kurset 100% ferdig. Det skal ferdigstilles og dobbeltsjekkes at alt går som det skal. 
Det avhenger såklart av om du har jobbet med kurset ditt hver uke, effektivt. 

Modul 5 // SKALA & INFLYTELSE

Lanseringen er godt i gang og i løpet av den siste modulen skal vi disse ukene bli kjent med hvor viktig det er at man hele tiden forbedrer innholdet sitt og er i utvikling, i stedet for å lage nye kurs og prøve på nye ting som skal selge.

- Vi skal gå gjennom lanseringsplanen, vi skal se på planlegging av sosiale medier.

- Videre skal vi skissere nye gratiskurs, vi skal invitere til webinarer og gjøre klart til re-lanseringen.

FAQ

Q - Hva koster kurset? 

 

Svar: Pris på kurset er 7950,- kr. Kursets verdi er på langt over 18.000,- kr. Her får man virkelig mye for pengene!

(Selve kurset, coaching timer, masterclass timer, checklister &  bonuser.) 

 


Q - Hvis jeg ikke investerer i #DittOnlineImperie nå, vil det være en mulighet for det senere? 

 

Svar: Det er mulig jeg åpner shoppen igjen til høsten. Det er derfor lurt å hive seg på nå, da det blir lang ventetid til neste gang. 


 

Q - Hvor lenge har jeg tilgang til kurset? 

 

Svar: Kurset varer i 5 måneder, men du har tilgang til kursportalen i et helt år fra du kjøper kurset. Den første modulen ligger allerede klar til deg. Ved å ha tilgang i et helt år, vil du også kunne bruke bedre tid på kurset ditt om du skulle ønske det. 

 


Q - Finnes det mulighet for nedbetaling? 

 

Svar: Ja! Kursavgiften kan deles opp i 2. 

Kurset vil da koste 3975,- x 2. Første innbetaling skjer via VIPPS BEDRIFT og kursopplysningene vil sendes manuellt når betaling er mottatt. 

Andre innbetaling skjer samme dato, måned 2 - også via VIPPS BEDRIFT.Q - Er det andre kostnader enn kurset? 

Svar: Ja, du må ha et domene evt egen hjemmeside. (eks domeneshop, one.com, evt wordpress) Og du må ha optimizepress. Det er hva vi bruker til selve kursportalen. Optimizepress koster like under 1000,- kr og kjøpes på www.optimizepress.com

Q - Deler du alt kursinhhold med en gang, eller "Drippes" det? 

 

Svar: Første modul ligger allerede klart til deg som starter som elev på kurset. 2 til 5 modul får du tilgang til for hver måned. Dette fordi vi skal ha faste møter med masterclass, og ikke minst en struktur på 1:1 møtene. 

 

Q - Hvor lang tid tar kurset? 

 

Svar: Kurset tar 5 måneder. Det er 5 moduler fordelt på 5 måneder. Hver modul er delt opp i uker, og hver uke har et tema med checkliste, filmer, tekst og bilder. Du har tilgang til kursportalen i 1 år fra du registrerer deg. 

 


Q - Hva om jeg kjøper kurset, og jeg finner ut at det ikke er for meg? 

 

Svar: Kurset er kun for deg som ønsker resultater med en online business. For deg som har mulighet til å prioritere litt av tiden din til å bygge et online konsept, og mulighet til å sette av tid i kalenderen til Online Coaching sammen med meg og masterclass med andre elever. Det er ikke angrerett på onlinekurs, les; avtaler ved kjøp av digitalt innhold. Innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned eller strømmes direkte fra Internett, er derimot unntatt fra angreretten på nærmere bestemte vilkår. Les mer her.

(https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27/KAPITTEL_6#§22)


 

Q - Jeg har andre spørsmål. Hvor henvender jeg meg? 

 

Svar: Da kan du sende mail til info@alicehamran.no, jeg svarer alltid så kjapt jeg kan!

"Tusen takk Alice, for at nettopp du tok tak i mitt konsept og belyste for meg hvordan jeg kunne komme i gang med min plan om å realisere en Spa skole online. Har over en 3 års periode studert konsepter og snakket med entreprenører, men ingen kjente til systemer som kunne gjøre dette mulig. Nå er jeg snart i mål og skal ut med konseptet: Sunrize Online Skintherapy & Spa Academy. Alt ligger tilrette for at studenter skal kunne få en utdannelse de kan være stolt av, med muligheter som ansatt, selvstendig næringsdrivende, franchise-delaktig, entreprenør, Spa leder på hoteller eller som terapeut i hjemmetjeneste og sykepleie mfl og selvsagt andre etablerte konsept. Alt avhenger av terapeutens kvalifikasjoner og attityde!! Her hadde du gjennomslags kraft og gleden er på min side."


Monica Rasmussen 
Sunrize Online Skintherapy & Spa Academy

Venteliste:


* indicates required