Tjenester

Klar til å blomstre?


Under ser du pakkeløsninger til hvordan bli synligere på nett og tiltrekke deg drømmekundene dine. PS: Sjekk også ut det nederste produktet "Shero Vibes" - lover deg, det er verdt det!

SO-ME Brand-pakke


Er du klar til å blomstre på sosiale medier, men du føler du står litt fast, og kjenner du trenger ørlite veiledning til en renere og mer tiltrekkende profil som ikke koster skjorta?

Instagram bio oppdatering


En bio som treffer fra første sekund

Sosiale medie fargepalett


Få en tydelig fargepalett som passer til ditt brand.

Personlige #-tags - 30 stk


Du får en liste med 30 stk #-tags som treffer det rette publikumet

Perfekte instagram highlights cover


På tide å matche skikkelig - skap et vakkert førsteinntrykk

5 produkt bilder eller story templates


Gode bilder og templates har alt å si i markedsføring, ved siden av evt video. Det visuelle setter standarden.

Pris: 2400,-

Photo


Ønsker du de perfekte bildene til markedsføring på dine sosiale medie kanaler? Da har du kommet til rett sted. Flotte visuelle bilder som står i stil med brandet ditt, i god kvalitet, gjør det enklere for deg å vise bedriften din og det du tilbyr fra din beste side! Jeg tilbyr gode løsninger til deg, til konkurranse dyktige priser.

La oss jobbe med det visuelleDet er på tide at vi jobber med å skape vakre, visuelle uttrykk for dine produkter og ditt brand.

Det er forskjellige pakkeløsninger til forskjellige priser. Jeg kan besøke bedriften din, ta bilder av produkter eller delta på ditt event.


Det visuelle uttrykket er helt klart noe av det viktigste i markedsføringen, og du fortjener å skinne på sosiale medier. La meg hjelpe deg!


Se mer informasjon, priser og portefolio under!

Video


I 2023 vil kommer det pakkeløsninger på videomarkedsføring i sosiale medier. Hvis du som bedrift kunne tenke deg video til å brande din virksomhet, dine produkter, eller fortelle en story for å nå ut til enda flere potensielle kunder, vil disse pakkene være midt i blinken for deg. 

Det kommer forskjellige videoproduksjons pakker til sosiale medier og markedsføringskampanjer.

Videomarkedsføring i sosiale medier


Det er ingen tvil om at video er veien å gå når du skal markedsføre deg og din bedrift i sosiale medier. 


I kommende pakkeløsninger kan jeg hjelpe deg med flotte videoer du kan bruke både i sosiale medier, samt i markedsføringskampanjer rettet mot spesifikke mål til bedriften. 


Pakkeløsningene vil være tilgjengelig ved utgangen av sommer 2023. Shero Vibes


Portal og podcast for deg som vil inn i gode rutiner og vaner, og som ønsker å tilføre gründerhverdagen den beste vibe'n! 
"Shero" = kvinnen som vet hva hun er verdt, og som gjør alt for å få drømmen sin til å bli virkelig!
I Shero Vibes har vi fullt fokus på å endre vaner til kickass gode gründervaner som gjør at du raskere når målene dine og skaper din drømmehverdag!


Shero Vibes er som en genial gründerportal som i hovedsak hjelper deg å komme inn i knallgode vaner. Vaner som gir resultater.

Hver eneste uke blir du inspirert til å ta ulike actions som vil skape mer synlighet.


Du får hver eneste uke manifisteringer som jobber med mindsettet ditt, samt vanetracker som passer på at du er på rett vei daglig. Det er perfekt for deg som ønsker oversikt over mål og actionsteg, samt føle deg mindre overveldet. 

Du får også tilgang til den unike podcasten i tillegg til alle spennende treninger, sendinger, nedlastbare arbeidsark og all motivasjon. 


Kun 39,- kroner i måneden!