Kurs

Utvikle deg og din bedrift gjennom spennende kurs!

Skap Din Medlemsportal

Kurset som hjelper deg designe et medlemskap i Kajabi 


Har du lyst til å designe eget kurs eller en egen medlemsportal? Da er dette kurset for deg. 

I kurset lærer du følgende: 

Planlegging av ditt medlemskap/kurs:
I den første delen av kurset lærer du hvordan planlegge ditt nye medlemskap. Informasjonen du lærer, kan du også bruke til å designe online kurs. Du får med flere arbeidshefter: Signatur system, Den ultimate brandsjekklisten, Arbeidshefte og sjekkliste for Skap Din Medlemsportal.  

Designe din medlemsportal: 

I denne delen av kurset lærer du å designe et medlemskap i Kajabi, samt følgende viktige temaer: Hvordan bygge email-liste, hvordan prisette portalen, hvordan designe i kajabi, hvordan koble til stripe, hvordan lage en salgsside, introduksjonsmailer, og kampanjer. Du lærer også hvordan skape en box-business, hvordan produsere riktig innhold m.m 

Markedsføring, produsering og forhåndslansering: 

I denne delen av kurset lærer du hvordan selge og markedsføre din medlemsportal. Det er bl.a en gjennomgang av evergreen funnels, 24 timers salgsstrategier, lanseringsmailer som konverterer og andre strategier som du kan bruke i sosiale medier. 

Ferdigstille, oppfølge og eskalere:
Tiden etter lansering av medlemskapet ditt er viktig. Hvordan kan man gjøre neste lansering bedre, eller om man har åpen portal 24/7, hva skal til for å få medlemmer til å trives mm? 
Du lærer også hvordan du kan bygge et affiliate system for dine kurs og din medlemsportal. 

Skap Din MedlemsportalKurset er genialt for deg som ønsker å bygge en bedrift hjemmefra med en enorm frihet. Er du f.eks i studie, eller hjemmeværende forelder med ønske om en ekstra inntekt eller en fulltidsinntekt, er dette kurset genialt. Her lærer du rett og slett hvordan du kan skape en bedrift hjemmefra som går på autopilot på nett. 

Det å lage et medlemskap gir deg uante muligheter. Ikke minst vil du alltid ha 100% oversikt på hva du tjener hver eneste måned. 


Hva ville 50 kunder à 399,- kroner i måneden gjort for deg og din hverdag? Hva om du hadde 300 medlemmer som betalte 199,- kroner i måneden for et medlemskap du eier og leder? 

Det finnes bare muligheter! Hopp inn i kurset i dag. 

Ta kurset Skap Din Medlemsportal Nå


Trykk på knappen for å investere i kurset.