Medlemskap

Bli en del av et unikt fellesskap

Hva får du i Millennials Masterclass? 

Masterclasser

I Millennials Masterclass får du tilgang til mange forskjellige masterclasser innenfor hvordan bygge og drive en online bedrift. 

Vi snakker bl.a om branding, markedsføring, salgstrakter, CEO mindset, sosiale medier, med mer. 
Masterclassene kan inneholde forskjellige arbeidsark, signatursystemer og det du behøver for å jobbe deg gjennom dem. 

Som helt nytt medlem anbefaler jeg å starte med "Back to basics" først - som er et 7 stegs mini kurs. Dette kurset gir deg en forståelse til hvordan du snur om på mindset, finner tilbake til ditt hvorfor, din verdi, branding, idealkunde og så mye mer. 


I tillegg til dette får du tilgang til kurset "Skap Din Medlemsportal" som også selges som et eget kurs på alicehamran.no. I Skap Din Medlemsportal lærer du steg for steg hvordan designe ditt medlemskap eller onlinekurs. 
Du får alle triksene i boken fra idémyldring til salgsstrategi. 


I tillegg til gode arbeidshefter!

Et eget fellesskapI Millennials Masterclass skal du ikke kjenne på å være alene. I vårt unike community kan du bli kjent med likesinnede og få den hjelpen du trenger, når du trenger det. 

Vårt unike fellesskap er et trygt sted for en hver kreativ gründer og skaper. Vi har 4 fellesmøter i måneden som vi kaller Mastermind møter. Disse pleier vi å holde på Mandagene. 

I Mastermind møter tar vi opp aktuelle temaer, og idémyldrer, løser utfordringer, ser på strategier og statistikk. Den beste måten å starte uken på, er å delta på møtene og få den hjelpen du trenger. 


I tillegg til møter i communitiet, får du også deltatt på månedlige utfordringer og vinne flotte premier. Det er egen chattemulighet i fellesskapet, og en egen "feed" til å publisere innlegg på - slik at man alltid kan få hjelpen man trenger og såklart - dele wins når man har opplevd noe skikkelig gøy og bra i business. 

Alle små og store kursAlle små og store kurs som ligger på nettsiden er tilgjengelig i medlemsskapet. Det er fint for deg som ønsker å bruke god tid på å gå gjennom alt, og heller ønsker å betale en månedlig pris, i stedet for en engangssum for de enkeltstående kursene. 


I tillegg til alt som ligger i portalen av kurs, så er også Millennials Masterclass unikt med sitt fellesskap, 4 månedlige mastermind møter og alltid en veileder som er tilgjengelig for å besvare spørsmål, inspirere og løfte deg opp og frem i online verdenen med din bedrift. 

Bli med i Millennials Masterclass


Les mer ved å trykke på knappen under!